Супруга открила у каквом је стању Саша Поповић након незгоде

GS
Foto: Arhiva

Саша Поповић недавно је доживио незгоду приликом које је поломио ногу, а сада је његова супруга Сузана Јовановић открила у каквом је стању.

Иако су сви мислили да ће одмарати због повреде, Саша Поповић одмах се вратио радним обавезама, а Сузана Јовановић открила је детаље његовог здравственог стања.

– Сале има једну особину коју имам и ја, волимо да журимо. Трчи овамо, трчи тамо, морамо да стигнемо и завршимо и то буквално трчимо кроз кућу. Имамо степенице горе за спрат и ја сам се пар пута оклизнула. Он то није успио, незгодно је пао и кост је напукла. Три недјеље лонгета, послије вјежбице и опоравак какав слиједи са докторима, физиотерапеутима. То много лоше утиче на њега зато што је навикао да буде хиперактиван – објаснила је она и додала:

– Скоро је био болестан и водио је “Звезде Гранда”. Ниједном није био одсутан да каже “Сале не може”. Увијек дође и одради посао, он је сурови професионалац. Он ће да допузи до оне сцене, да сједне у столицу, али ће доћи да уради емисију – рекла је Сузана, преноси Гранд.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана