Супруга Aце Лукаса отишла да се породи

Глас Српске
Супруга Aце Лукаса отишла да се породи

Супруга Aце Лукаса Соња Вуксановић наводно је отпутовала у Леверкузен, јер тамо намјерава да се породи. Она је у сриједу са аеродрома у Сурчину отпутовала у Њемачку, гдје ће крајем августа родити кћерку Викторију. Прије него што је са кћерком Софијом ушла у авион, Соња је свратила да купи домаћу кафу за маму и тату, који живе у Леверкузену.

- Имам страх од летења! Морала сам да попијем таблету за смирење. Иако сам у деветом мјесецу, мој гинеколог ми је дао потврду да могу да летим - рекла је Соња када је стигла на аеродром.

И док се Соња припрема за мајчинство, њен муж, Aца Лукас се забавља у Херцег Новом, гдје су га српски папараци усликали како се пресвлачио на паркингу пред гомилом обожаватељки. Послије наступа на плажи Боливар у Херцег Новом, Aца Лукас није могао да сачека да оде до хотела, већ је на паркингу испред својих кола промијенио мајицу.

Стриперску сцену будно је уз вриске пратила гомила Лукасових обожаватељки, са којима се Aца нешто касније, у чистој мајици, задовољно сликао.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана