Супруг Никол Кидман о кризи у браку: Био сам овисник, она ми је спасила живот

ГС
Foto: Агенције

Пјевач Кит Урбан годинама уназад водио је битку са овисностима, за коју је признао како се окончала када је упознао своју супругу Никол Кидман за коју тврди да је уједно спасила и његов живот.

 Како су дрога и алкохол чести "савезници" у свијету славних, то није заобишло ни Кита Урбана који је дуго био у оковима истих.Ипак, из свијета пакла извукла га је његова супруга Никол Кидман која је препознала какве битке Кит води. Иако је неколико пута тражио помоћ на клиници за рехабилитацију, у посљедњем, оном свега четири мјесеца након њиховог вјенчања које се одржало 2006. године, било је коначно.

Тада, пјевач је признао како га је то могло коштати брака са Ниkол

."Мој нови брак тада је пропадао. Право је чудо да је успио преживјети. С Ниkол сам се духовно пробудио. Кажем да сам се с њом поново родио, а тако се и осјећам.

По први пут у животу могао сам се ријешити окова овисности", рекао је пјевач.Захвалност својој супрузи на љубави и подршци, Кит јој је изразио и пјесмом "Thank you"."

Захвалан сам ти за свој живот и захваљујем Богу на милости јер си постала моја жена", дио је стихова пјесме.Урбан је признао како му је драго да је завршио са тим поглављем свог живота, али и што се оно није одразило на његову креативност.

"Морао сам да пронађем другачији начин да опстанем у свијету. Драго ми је што се то није одразило на моју музику. Написао сам доста пјесама док сам био пијан. Написао сам их и тријезан.

Сретан сам што то није дефинисало моју креативност", рекао је пјевач.Да и сам постане овисник, на Кита је утицао и његов отац који је био алкохоличар."Мој отац је био алкохоличар. Одрастао сам у таквој кући и требало ми је много времена да схватим да сам и сам овисник. Нисам пио као он, па сам се дуго упоређивао с њим.

Aли коначно сам успио да направим избор у свом животу, за који би волио да је направио и мој отац", додао је пјевач којем је отац преминуо 2015. године.

Урбан ријетко говори о ономе кроз шта је прошао, а тврди да му је данас најбитније да својој публици пружи добру музику и забаву, преноси Кликс.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана