Супруг на вјенчању жестоко понизио младу (VIDEO)

GS
Foto: Pixabay

Вјенчаница, фризура, шминка, вишемјесечне припреме и стресови да би млада изгледала као принцеза из бајке на вјенчању, а онда - ова ситуација, која је засигурно ноћна мора многих невјести.

А још када је иницијатор такве велике непријатности буде сам младожења, и то без потребе, онда је читава прича дупло страшнија.

“Инстант развод”, поручују корисници друштвене мреже X, некадашњег Твитера, младој којој је муж главу гурнуо у торту у веома битном моменту на свадби, који је по важности одмах иза самог чина вјенчања.

Наиме, док је пар сјекао младеначку торту, фотографи покушавали да овековијече сваки тренутак, а гости са посебном пажњом посматрали и снимали моменат који треба да симболизује почетак најслађег живота, младожења је одлучио да се нашали и – младу ‘насилно’ умаже шлагом.

Прихватила шалу или само није жељела да прави сцене?

Многе би на њеном мјесту биле разочаране и љуте, али ова млада је све поднијела неочекивано добро, чак са осмијехом на лицу, да је и коску бацила свом партнеру за идеју и реализацију. Ипак, како одређени пишу испод снимка – није хтјела да прави сцене пред гостима, али је “евидентно било да је поприлично бијесна била”.

Ипак, колико год да је младенцима било забавно, поготово младожењи, корисницима мреже X није. Штавише – били су врло љути и револтирани, а испод спорног снимка ‘накалемило се’ више од 5.000 коментара.

“Неће се лијепо провести на меденом мјесецу”

“Никада нећу разумјети како је ово забавно некоме. Па, чекајте људи, она се цијели дан спремала за ово”, “Ово је огромно непоштовање своје жене током најважнијег дана у њеном животу. Уништити њену фризуру, па и торту, због непријатног смијеха?”, “Млада је сигурно потрошила стотине долара на фризуру и шминку, да би јој муж све уништио испред цијеле породице. Мислим да се неће лијепо провести на меденом мјесецу”, “Да мени то уради, оставила бих истог тренутка и тражила моментални развод! Је л’ могао да помисли, са друге стране, колико је ово могло опасно да буде? Шта да је у торти била нека велика и дебела чачкалица?“, писали су редом твитераши и готово да није било ниједног ко би покушао да стане у одбрану младожење.

instant divorce pic.twitter.com/B96n0aqB99

— non aesthetic things (@PicturesFoIder) September 14, 2024

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана