Супруг јој је са транссексуалком, а она се проводи с Робином Тиком

Агенције
Супруг јој је са транссексуалком, а она се проводи с Робином Тиком

Позната Плејбојева зечица Кендра Вилкинсон виђена је у сриједу увече како се проводи у женском друштву, ком се придружио и познати женскарош, пјевач Робин Тик

Иначе, Кендра се породила са својим другим дјететом прије 11 недјеља, али ствари су се доста закомпликовале у њеном породичном животу током друге трудноће. Шушкало се да ју је њен супруг Ханк Баскет варао док је била трудна, па је остала мистерија како је пар успио да преброди овај проблем.

Да се њихов љубавни живот закомпликовао свједочи и чињеница да је Кендра била у ноћном изласку само са пријатељицама. Ипак нешто касније придружио им се и пјевач Робин Тик који је од недавно и званично разведен од супруге Поле Патон.

Очевици тврде да Кендра није носила вјенчани прстен и да иако се она и Тик заправо не познају, неко вријеме су разговарали.

Иначе, Кендра је прије неколико дана виђена са својим адвокатом па се претпоставља да је то због покретања бракоразводне парнице јер се за њог супруга причало да ју је варао са трассексуалним моделом Авом Лондон.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана