Сунита дивљала у ћелији, разбила стакло и посјекла руке

Agencije
Сунита дивљала у ћелији, разбила стакло и посјекла руке

МОСТАР - Због повреде Правилника о кућном реду Казненопоправног завода (КПЗ) Мостар, Сунити Хиндић (21), осумњиченој за убиство Нине Иванковића (55), власника мотела "Вилла Иванковић" у мјесту Буна, код Мостара, Кантонални суд у Мостару, који је надлежан за поступање, изрекао је дисциплинску мјеру забране посјета на период од 30 дана.

 

 

Хиндићева је, како је потврђено "Авазу" из КПЗ-а Мостар, 29. фебруара у подне, у налету бијеса, разбила стакло на прозору у својој ћелији те се посјекла по рукама у предјелу лакта, док је затворским полицајцима који су интервенисали упућивала крајње погрдне ријечи и псовке.

Иако је одмах позвана екипа Хитне помоћи, она је одбила љекарски преглед те, заправо, степен повреда није ни утврђен.

"Ово није први пут да она, практично, скреће пажњу на себе и да се недолично понаша, али далеко од тога да је покушала суицид. Ми смо одмах реагирали и затражили санкције, а одбијен нам је захтјев о њеном премјештању у Тузлу" речено је из Управе КПЗ-а Мостар.

Како нам је потврђено из Кантоналног суда Мостар, њој је и раније, због недоличног понашања, након што се довикивала са затвореником из сусједне ћелије, изречена забрана посјета која је трајала десет дана.

Са друге стране, док у притвору чека на подизање оптужнице за убиство Иванковића, Хиндићева је, како пише "Аваз", у Општинском суду Мостар оптужена за тешку крађу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана