Сунчица Травица и Виктор Троицки: Одмор из снова у Турској

Hello
Сунчица Травица и Виктор Троицки: Одмор из снова у Турској

Један од најактуелнијих домаћих љубавних парова, успјешни тенисер Виктор Троицки и манекенка Сунчица Травица, прије две недјеље растао се на неколико дана због учествовања познатог спортисте на „Олимпијским играма" у Лондону

Сунчица је свог изабраника, двадесетшестогодишњег Београђанина допратила до аеродрома „Никола Тесла", када су се поздравили пред његов пут у Лондон. Заљубљени пар, који је у вези са прекидима од маја 2008, неколико дана прије тога вратио се са десетодневног одмора у Турској. У једном од најпознатијих хотела у Европи, „Адам и Ева" у Белеку, складни пар се препустио осјећањима и опуштајућем одмору.

- Први пут смо били у Турској и одлично смо се провели. Будући да сам напорно тренирао пред „Игре", као и за тениске турнире пре тога, опуштање на летовању ми је веома пријало – кроз осмјех каже Виктор. На његове ријечи се надовезује манекенка са завидном иностраном каријером модела.

- Хотел у коме смо били смештени је потпуно прилагођен младим паровима, па смо имали богат и квалитетан садржај. Сваког дана смо радили нешто друго, али је боравак на прелепом хотелском базену био свакодневни ритуал – каже љепотица из Руме, која се прошле године нашла на листи двадесет пет најљепших дјевојака из региона, према мишљењу магазина"Gentleman’s Choice".


Судбоносни сусрет између двоје успjешних људи десио се прије пет година у Паризу, током тениског турнира „Ролан Гарос", на коме је Троицки учестовао. Хармоничну везу пар је раскинуо послије двије и по године. Ипак, осјећања су побједила кризу која је наступила у њиховој вези и послије неколико мјесеци од растанка, прије скоро годину дана, пар се помирио. Од тада се такорећи не раздвајају, Сунчица свог дечка прати на тениским турнирима кад год јој обавезе то дозволе.

Планирам да се опробам на модном тржишту у Мајамију, гдје намјеравам да отпутујем у наредном периоду – каже заносна манекенка која у јавности никада није вољела да коментарише везу са познатим спортистом. Ни Виктор не воли да превише открива свој интимни живот, али не крије колико му у сваком тренутку значи подршка вољене дјевојке.

- Значи ми када је Сунчица са мном. Увек о свему разговарамо и ти моменти су ми драгоцени. Она има свој посао, али се трудимо да ускладимо обавезе да би што чешће била са мном на турнирима. Њена подршка ми много значи – искрен је Виктор који је са дјевојком мјесец дана прије одласка у Лондон започео живот под истим кровом, у његовом стану на Дорћолу.


- Скупа смо увек када је Виктор у Београду. Веома нам прија заједнички проведено време, будући да обоје често путујемо – закључује атрактивна манекенка која је доласком на аеродром „Никола Тесла", на испраћај "олимпијаца", изазвала највећу пажњу медија својом атрактивном појавом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана