Суђење од 50 милиона долара: Џони Деп и Амбер очи у очи

ГС
Foto: Агенције

Амбер Херд и Џони Деп поново на суду.

Домаћи и страни медији дуго су најављивали наставак суђења некадашњег брачног пара Амбер Херд и Џонија Депа приликом којег су до сада изнијели готово сав "прљав веш".

Подсјетимо, прије три године је глумац покренуо тужбу у којој је навео да га је бивша жена оклеветала у писму које је објавио Вашингтон пост 2018. године у којем је написала да ју је Деп претукао, због чега је остао без неколико филмских улога.

Амбер и Деп суочили су се у судници, глумица је за ову прилику одабрала сиви сако и затворену црну кошуљу, док је славни глумац носио тамно плаво одијело.

На данашњем суђењу које се преноси на YоuTube каналу америчке ТВ мреже "Law & Crime Network"  његови адвокати су у уводној ријечи, како преноси и портал Unilad, тврдили како је Херд неповратно нашкодила његовој каријери, преноси Мондо.

Истакли су како је његова репутација заувијек промијењена, те како њене оптужбе глумцу лако могу да униште каријеру. Његови адвокати тврде како је глумац заправо жртва злостављања, те да је од Амбер Херд трпио и физичко и психичко злостављање.

"Херд је проблематична особа која манипулише људима око себе, баш као што је манипулисала и Џонијем Депом", започели су.

Као аргумент су навели да се Деп наводно скривао у купатилу да избјегне њене нападе бијеса, а његов помоћник би им редовно резервисао одвојене собе како би он могао негдје да се сакрије ако она "нагло побјесни".

Истакли су и како је Херд крива за "драматичне сцене прекида њихове везе" и да је цијелу ствар преокренула на причу о породичном насиљу, као и да је опсједнута својом сликом у јавности.

Уводну ријеч Депови адвокати завршили су сљедећим ријечима: "Она се припремала да на овом суђењу одглуми улогу живота", док је Амбер Херд кроз читаво излагање мијењала фацијалне експресије и негодовала на изложено.

Мишљења у коментарима испод бројних видеа које су објављени на поменутом каналу су подијељена, а како ће се ово суђење завршити - остаје да видимо.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана