Судбинско пророчанство које је Кејт Мидлтон добила као дјевојчица

ГС
Судбинско пророчанство које је Кејт Мидлтон добила као дјевојчица

Вијести о тешкој болести Кејт Мидлтон успјеле су да засјене чак и бригу за здравље краља Чарлса који, исто као и његова снаја, болује од рака.

Како се Кејт, након што је објавила да је болесна, не појављује у јавности, не чуди што су се појавила бројна нагађања о њеном здравственом стању, али и будућности монархије.

Неки су се окренули и проучавању астрологије и пророчанстава о будућности краљевске породице па смо тако у медијима имали прилике да прочитамо о томе шта астролози предвиђају за Кејт Мидлтон која ће, тврде, имати великих проблема, но читали смо и о принцу Вилијаму којег наводно чека развод или трагична несрећа, о Камили којој карма долази на наплату, а једно од најузнемирујућих пророчанстава било је оно о тачном датуму смрти краља Чарлса.

Међутим, нису сва пророчанства толико црна па је у медије испливало и симпатично пророчанство које је Кејт Мидлтон добила још у дјетињству, а које се и обистинило.

Наиме, кад је имала само 13 година и није ни сањала да ће једног дана постати енглеска краљица, Кејт Мидлтон учествовала је у школској представи гдје јој је 'пророчица' рекла да ће се удати за згодног и богатог мушкарца који ће се заљубити у њу."Ускоро ћеш упознати згодног мушкарца, богатог господина", говорила јој је 'пророчица' у представи.

"То је све чему сам се икад надала. Хоће ли се заљубити у мене?", питала је Кејт, а кад јој је то 'пророчица' потврдила, питала је хоће ли се удати за њега, на шта је одговор такође био потврдан.

"Хоће ли ме одвести одавде?", питала је Кејт, на шта је одговор био: "Да, у Лондон".

Касније се у представи појавио и њен изабраник који се, игром судбине, звао Вилијам, управо као и њен супруг за којег се удала 16 година касније, преноси "Курир".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана