Суд забранио познатом пјевачу да прилази бившој дјевојци

Агенције
Суд забранио познатом пјевачу да прилази бившој дјевојци

Америчком пјевачу Крису Брауну забрањен је прилаз бившој дјевојци Керуши Тран, пошто га је она оптужила да је ударио и више пута претио да ће је убити.

Према правним документима објављеним синоћ, суд у Лос Анђелесу забрањује Крису Брауну прилаз бившој дјевојци, под претњом хапшења. Америчка манекенка (28) Керуша Тран која је имала бурну везу са 27-огодишњим пјевачем рекла је да је он ударио песницом у стомак и гурнуо низ степенице прије неколико година али да тада није звала полицију.


Манекенка која игра и у телевизијским серијама затражила је ову заштитну мјеру јер јој је, како је навела Крис Браун претио смрћу у новијим порукама.

Пјевач је посљедњих година имао посла с полицијом више пута због различитих испада насиља, посебно 2009. када је пред церемонију додјеле Греми награда ударио тадашњу дјевојку, поп звијезду Ријану.

Прошле године је био ухапшен под сумњом да је оружјем напао једну дјевојку. Он сатима није дозволио полицији да уђе у кућу тражећи да донесу налог за претрес. Полиција на крају није нашла оружје код њега.

Његов адвокат је рекао да је наводна жртва направила замку пјевачу који је пуштен уз кауцију од 250.00 долара у том случају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана