Суд одбио захтјев Бритни Спирс да њеном оцу укину старатељство

ГС
Суд одбио захтјев Бритни Спирс да њеном оцу укину старатељство

Суд у САД-у одбио је захтјев Бритни Спирс који се односио на укидање права старатељства над њеном имовином с којом од 2008. године располаже њен отац Џејми Спирс.

Ова одлука долази само неколико дана након што је Бритни на суду дала снажно свједочење гдје је први пут отворено говорила о проблему који је присутан у њеном животу од 2008. године, а који се односи на позицију њеног оца који је именован за старатеља над њеном имовином и финансијама.

Бритни је током свог свједочења тврдила да је због функције старатеља коју је имао њен отац била прекомјерно и неадекватно лијечена, забрањена јој је удаја као и рађање дјеце.

Такође, Бритни је рекла како је током периода у којем је њен отац располагао имовином била присиљена наступати на бројним манифестацијама те да јој је због тога нарушена и приватност.

Упркос потресном свједочењу, суткиња Бренда Ј. Пеннy у коначници је одбила захтјев Спирс што представља заправо другу одбијеницу коју је потписала ова суткиња у случају уклањања старатељства.

Прву одбијеницу, суткиња Пеннy потписала је у новембру прошле године гдје је такођер навела како Џејми Спирс и даље има право старатељства над имовином његове кћерке.

Џејми Спирс као и независна финансијска компаније Бессемер Труст тренутно дијеле старатељство над имовином и финансијама Бритнеy Спеарс. Компанији Бессемер Труст додијељен је статус скрбника над имовином Спирс у новембру 2020. годину.

Како пише Вариетy, судски списи су показали како је разлог за продужавање скрбништва над имовином тај што Бритни Спирс није способна управљати финансијама те се одупријети преварама и непримјереном утицају који може нанијети штету њој као и имовини и финансијама с којим располаже, преноси Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана