Суд избацује Љубу са “Фарме”

Блиц
Суд избацује Љубу са “Фарме”

Београд - Уколико до продукције “Фарме” дође одлука суда да Љуба Пантовић Суботић мора да сазна шта се дешава у њеној породици, она ће изаћи с имања у Лисовићима.

Бодибилдерка би, према ријечима судије Првог општинског суда у Београду, морала да напусти риалити јер, пошто је њен бивши супруг Карађорђе Суботић у притвору, о њиховим малољетним кћеркама нема ко да се стара.

- На адресу наше телевизије још увек није стигао такав захтјев. Ако је судија донела такву одлуку у петак, онда ће она стићи можда данас или сутра, јер је био викенд. Уколико суд тако наложи, ми ћемо морати да реагујемо, те ћемо Љубу обавестити о томе шта се догађа - рекао је за “Блиц” Немања Јосифљевић у име продукције “Фарме”.

Социјална служба је већ испитивала старију Љубину ћерку Александру поводом тврдњи да је остала трудна. Нагађа се да је отац бебе Александар Чабаркапа Љубин дечко.

На судском рочишту у петак Александрин отац, а Љубин бивши супруг Карађорђе Суботић, затражио је од суда да га ослободи да би могао кћерку да држи под контролом, односно да је одвоји од Александра.

- Молим вас, судија, пустите ме из притвора. Александар Чабаркапа живи у кући с мојом малолетном кћерком. О њој нема ко да брине - изјавио је Суботић, а преносе домаћи медији.

Међутим, Суботић је остао у притвору, а сада се очекује да се Љуба врати кћеркама.

Иначе, њено учешће на „Фарми” се свело на то да стално поздравља кћерке и дечка Александра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана