Ствари Витни Хјустон на аукцији крајем марта

Танјуг
Ствари Витни Хјустон на аукцији крајем марта

ЛОС АНДЈЕЛЕС - Црна сомотска хаљина Витни Хјустон и пар минђуша које је носила у филму "Тјелохранитељ", наћиће се на аукцији крајем марта, преноси данас АП.

    Аукционар Дарен Џулијен изјавио је да ће се ови и други предмети који су припадали покојној пјевачици и глумици наћи на in memoriam аукцији ствари холивудских звијезда, заједно са штапом Чарлија Чаплина, јакном коју је Кларк Гејбл носио у филму "Прохујало са вихором" и палицом Чарлтона Хестона из филма "Десет заповјести".

    Витни Хјустон сахрањена је у недјељу и Џулијен сматра да је аукција њених ствари "прослава њеног живота", а не профитирање од смрти.

    "Њен живот треба славити. Ови предмети су са њеном смрћу постали историја. Требало би да буду у музејима. Она је живјела живот и имала каријеру као нико други", сматра он.

    Дуга црна хаљина процијењена је на 1.000 долара, али ће сасвим сигурно достићи вишу цијену, док су бисерне наушнице процијењене на 600 долара.

    Љубитељи Витни Хјустон моћиће да се надмећу преко интернета, телефонским путем или лично на аукцијама 31. марта и 1. априла. Предмети ће бити изложби од 19. марта у аукцијској кући "Џулијенс" на Беверли Хилсу, свега неколико блокова од хотела "Хилтон" гдје је Хјустонова умрла 11. фебруара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана