Студенткиња порно звијезда: Мајка ми је рекла да ће ми вагина отпасти ако маструбирам

Blic.rs
Студенткиња порно звијезда: Мајка ми је рекла да ће ми вагина отпасти ако маструбирам

Вративши из Авганистана, гдје је био војни љекар, др Кевин Викс је доживио непријатно изненађење; његова кћерка се тих дана поносно хвалила у медијима како финансира школовање снимајући порно-филмове под псеудонимом Бел Нокс.

Право име студенткиње која је узбркала јавност је Мирјам Викс (18), а одрасла је у католичкој породици у Спокејну у држави Вашингтон, пише Блиц.

Отац Кевин и мајка Хачаран запањени су због одлуке њихове кћерке да се окрене порнографији како би финансирала годишњу школарину од 50.000 долара на престижном Универзитету "Дјук".

"Ово је трагедија у породици", изјавила је рођака Аманда Мајнор. "Њен отац је један од најбољих људи које сам икада упознала. Само што се вратио из Авганистана, гдје је служио својој земљи. Толико се поносио кћерком, сигурно нису знали шта се дешава."

Бел Нокс је у неколико интервјуа оптужила родитеље да су они криви што је почела да снима "филмове за одрасле", јер су јој изненада укинули финансијску подршку.

Након што се појавила у емисији код Пирса Моргана на CNN-у, Мирјам је објаснила да је почела да глуми у порно-филмовима схвативши да ће морати да плаћа школарину на Универзитету "Дјук", око 47.000 долара годишње.

"Финансијска помоћ коју сам добила за школарину била је недовољна и огромно оптерећење за моју породицу", изјавила је она.

Њен отац, изразито религиозни католик Кевин Викс већ је 19 година љекар у Војно-медицинском центру за ветеране "Ман-Грандстаф" у Спокејну, а његова супруга Индијка потиче из културе гдје се с презиром гледа на порнографију.

Најважнија ствар им је била да васпитају дјецу и изведу их на прави пут, а за њихово образовање су издвајали огромне суме новца. Сва дјеца, укључујући и Мирјам, похађала су наставу у језуитској школи у Спокејну, познатој по великим достигнућима у домену науке и спорта, гдје школарина кошта око 11.000 долара годишње.

Мирјам је имала одличне оцјене и била је једна од 3.000 студената примљених на Универзитет "Дјук" (пријавило се 38.000).

"Једно од могућих објашњења зашто се Мирјам окренула порнографији јесте и чињеница да је породица под великим стресом због очевог одласка у Авганистан", сматра Аманда Мајнор.

Мирјам је једном приликом на свом блогу написала да је "живјела свуда на свијету зато што је војничко дијете".

"На сваког би се одразило да му отац буде далеко од куће у ратној зони", каже Мајнорова.

Мирјамин пословни агент Џон Стивенс, међутим, тврди да је породица крива за све, јер јој је укинула финансирање.

"Могла би да заради 10-15.000 долара мјесечно, ако би више снимала. Зарађује 1.500-2.000 долара по снимању, онда ја узмем свој дио, мање од 20 одсто, а затим се одбија порез, све по закону", рекао је Стивенс.

На основу Мирјаминих изјава стиче се утисак да се осјећала као у кавезу због тога што је васпитавана у строго религиозном духу.

"Цијели живот су ми говорили да је секс понижавајући и сраман чин. Када сам имала пет година и почела да откривам своје тијело, мајка ми је ужаснуто рекла да ће ми вагина отпасти ако маструбирам", испричала је она у једном од интервјуа.

Породица је највише погођена чињеницом да Мирјам послије свега не показује кајање. Упркос томе, већина чланова је рекла да то види као пролазну фазу у њеном животу, као нешто што ће прерасти, као крајњи чин побуне против начина на који васпитана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана