Студентица бранила Пријовићку на ХРТ-у: Нама не смета што је српска пјевачица

ГС
Студентица бранила Пријовићку на ХРТ-у: Нама не смета што је српска пјевачица

Музичка звијезда Александра Пријовић постала је феномен и главна тема Балкана након што је заказала пети концерт у Арени Загреб, а поред бројних напада с којима се бори, пјевачицу је велики број Хрвата и бранио те јој доказали да музика "руши све баријере".

О њој се расправља у емисијама, на факултетима, праве се анкете, а незаобилазна је тема у медијима након што је заказала пет Арена у Загребу, а сада и три концерта у Сарајеву, што је незапамћен успјех једне пјевачице народне музике из Србије.

Сада је Прија била тема разговора и у једној емисији на ХРТ-у, а бранила ју је студенткиња из Хрватске.

Када је водитељ упитао студентицу Петру Мамић, колико њих дотиче што је она српска пјевачица и да ли то представља неки фактор, добио је неочекиван али искрен одговор.

"О укусима се не расправља, и то је то. Мислим да нама младима то не представља такав проблем, што је то српска музика. Већина српских извођача које ми слушамо је дошла до тридесетих година", рекла је млада дјевојка и додала:

"Значи, ни они заправо нису проживјели рат, и мислим да смо ми то некако ставили по странии да је за нас музика - музика, небитно из које земље долази."

Након њеног искреног излагања, водитељ је поставио шокантно питање.

"Дакле, ви нисте издајници Хрватске?", студенти су уз смијех одговорили: "Бар ми мислимо да нисмо".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана