Стриптизете на рођенданском концерту Рибље чорбе

Глас Српске
Стриптизете на рођенданском концерту Рибље чорбе

Рок група "Рибља чорба" је у суботу увече, у максимално попуњеној Београдској арени, прославила 30. рођендан, двоипочасовним концертом на који је довела и полуголе стриптизете из "Кабареа Роуз" и словеначке жонглере.

Током концерта пред најмање 20 хиљада људи, "Рибља чорба" је извела 30 пјесама - тачно колико година постоји на сцени Србије и бивше Југославије. Иза музичара, висок и широк као цијела бинска конструкција, налазио се пано са омотима свих "Чорбиних" албума које је илустровао Југослав Влаховић.
Током извођења хита "Волим, волим, волим, волим жене" са "Чорбиног" бестселер албума "Мртва природа" (1981), на бину је изашло петнаестак стриптизета из "Кабареа Роуз" које су на себи имале само танге. За вријеме пјесме "Минут са њом", крај бенда је играо професионални плесачки пар, а извођење "Aмстердама" било је пропраћено тачком жонглера Блажа и Матијажа из Словеније. По завршетку пјесме, Бора је "Aмстердам" отпјевао и на руском језику, да би је остатак бенда завршио као "Каљинку". При самом крају концерта један Горан запросио је своју дјевојку, а пошто је она пристала, уз овације присутних гледалаца Бора им је пожелио срећан брак и пуно дјеце.

Пола сата прије поноћи Бора Чорба је, рекао да ће ускоро напунити 57 година.

- Једини сам маторац на свету који је још у пубертету - рекао је Бора.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана