Стојке молио Бојану да му опрости

Глас Српске
Стојке молио Бојану да му опрости

Само дан након што је голман Партизана Владимир Стојковић упао у стан и, како се прича, физички насрнуо на своју супругу Бојану, њих двоје су се поново видјели и договорили да склопе примирје!

Медији преносе да је на томе инсистирао управо Стојке јер је схватио да ситуација може да нанесе непроцјењиву штету и њему лично и клубу за који игра.

- После драме која се одиграла у њиховом дому на Врачару, у којем Стојковић већ неколико седмица не живи, Бојана је била одлучна у намери да читаву ствар изнесе у јавност. Иако анализе које је урадила у Ургентном центру нису указивале да је повређена, стварно је планирала да мужа пријави због физичког напада. Међутим, његов поступак је спречио у томе! Владимир је Бојану звао телефоном и молио је да се виде. Извињавао се због својих поступака, говорио јој да им је у овом тренутку, када и даље постоји могућност да спасу свој брак, непотребно да се у том контексту повлаче по новинама - изјавио је извор близак супружницима и додао да је Бојана ипак пристала да се види са Стојкетом и да не предузима никакве поступке против свог супруга, а уз то је дала и изјаву да није претучена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана