Стјепан Хаусер први пут о прекиду везе са Јеленом Розгом

Г.С.
Стјепан Хаусер први пут о прекиду везе са Јеленом Розгом

Многи су били изненађени када су 2015. године Јелена Розга и Стјепан Хаусер признали да су пар. Пјевачица је била пресрећна и истицала колико је Стјепан диван. Прву годишњицу везе прославили су у Верони, а у фебруару 2016. су се вјерили.

Сви су са нестрпљењем ишчекивали вјенчање а 2017. године услиједио је раскид, а Јелена и Хаусер отишли су свако на своју страну. Разлоге за растанак нису износили у јавност, али се нагађало да је пјевачици срце било сломљено.

 - Овим путем желим да обавијестим медије да смо Стјепан и ја одлучили да прекинемо нашу везу и кренемо свако својим путем. Иза нас остављам лијепе успомене и окрећем се будућности и новим животним радостима. Захваљујемо медијима на разумијевању што о овој теми више не желимо да причамо. То је наша заједничка одлука и молимо вас да је поштујете - рекла је пјевачица тада за хрватске медије, а виолочелиста је сада први пут коментарисао њихову везу.

 - Сарадња с њом била је феноменална, трајала је двије године. Прекрасан период мог живота, и увијек ћу нашу сарадњу имати у лијепом сјећању. Упознали смо се у Wes Innу, био је избор за "Miss Universe". Ја сам тамо ишао да гледам мисице, а онда сам угледао њу и била дража од свих мисица. И тако је све кренуло', рекао је Хаусер у новој епизоди "Књазалишта", а потом и коментарисао трачеве да су обоје наклоњени истом полу.

 -  То су глупости. Мени је то ишло на живце тада страшно. Јер је то била права љубав, живјели смо заједно двије године - рекао је музичар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана