Стиже нови парфем с потписом Бијонсе

Elle.rs
Стиже нови парфем с потписом Бијонсе

У фебруару 2014. нас чека најновији парфем с потписом диве, моћног имена „Rise“.

Након што је изненадила све своје фанове с изласком новог албума на „iTunesу“, пjевачица је најавила да ће у фебруару лансирати свој најновији парфем „Rise“ у ком ће доминантна нота бити заводљив мирис орхидеје.

Пjевачица чија пjесма „Drunk in love“, полако постаје главни хит са најновијег албума, је изјавила да се нада како ће парфем свакој жени која се одлучи за њега, бити једна врста моћног „огртача“.

„Rise је осмишљен у духу који подстиче жене да буду најбоља верзија себе.“

Марша Брук, испред интернационалне маркетинг агенције „Cotzy Beauty“ је за сајт WWD нагласила да је „Rise“ направљен у жељи да пружи самопоуздање свакој жени и помогне јој да пронађе своју унутрашњу снагу која припадници љепшег пола даје ауру.

„Rise је цвијетан, јак парфем. То је једна цитрусна, цвијетна бомба! Тестирали смо га у неколико земаља до сада и добили смо само сјајне, позитивне реакције!“ рекла је Марша.

Пјевачица је овај парфем направила уз помоћ Лока Донга, човјека који се прославио у осмишљавању очаравјућих парфема у „International Flavors & Flagrances“. Парфем ће се продавати у три различите милитраже, а испратиће га лускузно паковање (златна бочица), дизајнирана од стране Кена Хирста.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана