Стивен Гејтли пронађен мртав на Мајорци

Глас Српске
Стивен Гејтли пронађен мртав на Мајорци

Пјевач групе "Бојзоне", 33-годишњи Стивен Гејтли, пронађен је мртав на шпанском острву Мајорка. Тачан узрок смрти поп звијезде и глумца није познат. Према ријечима пријатеља, преминуо је изненада, послије суботњег ноћног изласка.

Менаџер групе је објавио како је Гејтли "трагично преминуо" и како ће остали чланови бенда допутовати у Палму, главни град Мајорке, гдје се пјевач одмарао у друштву свог дугогодишњег партнера Ендруа Каулса.

Гејтли је јавности открио да је хомосексуалац у јуну 1999. године. Са Каулсом је цивилни брак склопио 2006. године у Лондону.

- Сви смо потпуно схрвани. У потпуном сам шоку. Посљедњи пут сам га видио у понедјељак на додјели награда. Још увијек не знамо шта се догодило. Био је сјајан човјек - у невјерици је испричао менаџер групе "Бојзон" Луис Волш.

Ирски бенд који је жарио и палио током деведесетих и који је осим у Ирској и Великој Британији био веома популаран на Новом Зеланду и у Aзији, 1993. године је окупио Луис Волш, славни менаџер познат и по сарадњи са "Westlifeom".

Крај деведесетих значио је и крај групе "Бојзон". Група се распала 2000. године. Већ три године касније почеле су кружити гласине о њиховом поновном окупљању, али за то је ипак требало причекати 2007. годину.

Цијеле године се о томе шушкало, а онда је 5. новембра 2007. то и службено потврђено. Прошле године бенд је најавио и велику повратничку турнеју, а радили су и на снимању новог албума који би се на тржишту требао наћи у прољеће 2010. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана