Стева Анђелковић случајно насамарио Дарка Филиповића

GS
Стева Анђелковић случајно насамарио Дарка Филиповића

Прва сезона “Звезда Гранда“ била је најпопуларнија и изњедрила је шест фантастичних пјевача и великих звијезда, међу којима је и Стева Анђелковић.

Вјечити дјечак, како Стеву Анђелковића зову, твдри да је са првом поставом “Звезда Гранда“ доживио много згода и незгода, а једну са Дарком Филиповићем памтиће до краја живота.

Како је истакао за Гранд, био је најмлађи и најрасијанији пјевач у постави која је током великих турнеја живјела на точковима.

Ипак,повратак са једне америчке турнеје остао му је и дан данас у сјећању.

“Америчка турнеја се завршила и ми смо из Чикага путовали за Београд, са тим што смо преседали у Паризу. Како је мој колега Дарко Филиповић имао много ручног пртљага, замолио ме је да му унесем у авион једну торбицу. И ја сам пристао. А, иначе, важим за најрасејанијег у екипи. Унео сам торбицу у авион, сместио у касету и сео. По слетању на париски аеродром, имали смо мало времена за преседање у авион за Београд, па смо истрчали у журби. Када смо улазили у авион пита ме Дарко: ‘Где је моја торбица?’, тек тада сам схватио да сам је оставио у претходном авиону”, присјетио се Стева за Гранд и наставио:

“Кажем ја њему: ‘Јој, ја сам је заборавио!’, а он ће на то: ‘Ма, да добра ти је шала, дај ми торбицу!’ Објаснио сам му да сам је стварно заборавио и да се не шалим. Онда је он најпре пребледео, па је почео да виче на мене како сам успео да оставим торбицу. Ја сам му на то одговорио: ‘Па, нисам ти ја крив што си дао торбицу мени, кад већ знаш какав сам!’. Када смо стигли у Београд, он је позвао аеродром у Паризу, нашли су му торбицу и послали. На крају, се све добро завршило”, испричао је Стева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана