Стејси испробава заручнички прстен, Клуни негирао да су прекинули

Агенције
Стејси испробава заручнички прстен, Клуни негирао да су прекинули

Он се заклео да се никада више неће оженити, али то није спријечило његову дјевојку, шармантну Стејси Кеилбер да на руку стави заручнички прстен. Наравно ријеч је о глумцу Џорџу Клунију.

Тридесетдвогодишња бивша рвачица у петак увече је на отварању једне драгуљарнице у Њујорку испробала велики дијамантски прстен и то на заручничком прсту. Без сумње, Стејси ће сигурно бити лијепа невјеста, али ко ће бити младожења то остаје да се види.

Ипак, Стејси је намјерно или не прстен ставила баш на заручнички прст, само неколико дана након што је Клуни жестоко демантовао наводе појединих таблоида да су њих двоје окончали једногодишњу везу.

Таблоид Сан прије неколико дана је објавио да се пар разишао након што је Џорџ још једном поновио како се нема намјеру вјенчати. Међутим, глумчев портпарол је негирао такве наводе.

“Прича коју је објавио лондонски таблоид Сан о разлазу Џорџа Клунија и Стејси Кеиблер није истинита. Прича је је потпуно исфабрикована како би се продала новина”, изјавио је глумчев портпарол Стан Росенфилд за Дејли Мејл.

Пар је почео излазити у аугусту прошле године, више пута су заједно одмарали на језеру Комо у Италији гдје Клуни има вилу, а виђени су и на вечери са родитељима. Ко зна, можда се Џорџе ипак поново ожени или лијепа Стејси само машта о томе испробавајући заручничко пристење. Иначе, Клуни је био једном ожењен и то глумицом Талијом Балсам од 1989. до 1993. године.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана