Старлета воли боксера Кана

Глас Српске
Старлета воли боксера Кана

ЛОНДОН - Због блиског пријатељства с боксерским шампионом Aмиром Каном (24), браку британске старлете Кети Прис Џордан (32) дошао је крај.

Старлета и боксер недавно су провели вече заједно, а бодрила га је и у Лас Вегасу током борбе у професионалном рингу. Заједно су виђени и на једној забави послије филмске премијере у Лондону.

Супруг Кети Прис Џордан, борац у кавезу Aлекс Рид (35), утучен је јер је закључио да супругу, упркос свим напорима, неће моћи да задржи. Она и Кан први пут су се срели на снимању ТВ шоуа "Scream If You Know The Answer", који се емитовао прошле године у мају. Осим због Кана, Aлекс је љут и због супругине блискости с тренером јахања Aндрејом Гулдом.

- Њиховом прекиду пресудиле су приче о Кети и Aмиру. Послије тога с Aндрејом је отишла у Лондон на маратон - рекао је њихов заједнички пријатељ.

Званично саопштење о њиховом разводу послије 11 мјесеци брака очекује се сваког дана.

- Aлекс планира да се врати у мајчину кућу и да покуша да пронађе опет себе и свој нови живот - открио је исти пријатељ.

На забави прошле седмице Кети, иначе мајка троје дјеце, једном од гостију рекла је да се весели трећем супругу с којим би хтјела да има још једно дијете.

Она је мајка Харвија (девет година), Џуниора (шест) и Принцез (четири), а све троје дјеце родила је с првим мужем Питером Aндрејом, бизнисменом и телевизијским водитељем. Са Aлексом Ридом се упознала прошле године и ступила у брак који се, ето, завршио послије само 11 мјесеци. Кети и Aлекс нису размишљали о дјеци.

Кети Прис Џордан рођена је 22. маја 1978. године у Брајтону (Велика Британија), а активна је као старлета од 1996. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана