Старлета објавила занимљиву фотографију: У оваквом издању их до сада нисмо видјели

Агенције
Старлета објавила занимљиву фотографију: У оваквом издању их до сада нисмо видјели

Иако смо могли да их видимо у најразличитијим издањима, занимљиво је како Ким Кардашијан и Кање Вест до сада нису имали објављену заједничку фотографију на којој су у потпуности блиски као жена и муж.

Међутим, и тој пракси је недавно дошао крај. Наиме, Ким Кардашијан објавила је на свом профилу на Инстаграму интимну фотографију себе и свог супруга Кањеа Веста како се љубе, због чега је Клои, једна од сестара Кардашијан, у коментару пожељела дуговечну везу овом пару.

Ким Кардашијан и Кање Вест на фотографији изгледају потпуно опуштено, за разлику од службених појављивања, када се труде да буду што елегантнији, овдје се виде у тренеркама и патикама.

Претпоставља се да је фотографија настала на новом омиљеном мјесту пара, у Вајомингу, гдје је Кање недавно купио имање. Раније овог мјесеца Ким је рекла како они воле да проводе слободно вријеме тамо, преноси klix.ba.

“Ми волимо Вајоминг. Увијек је био тако невјероватно мјесто. Мој муж је управо тамо купио ранч. Његов сан и његова визија је да се једног дана преселимо тамо”, рекла је најпознатија од сестара Кардашијан. Фотографија је за кратко вријеме прикупила више од пет милиона лајкова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана