Старлета која луди за Ђоковићем у авиону радила нешто што би путнике преставило

Агенције
Старлета која луди за Ђоковићем у авиону радила нешто што би путнике преставило

Пилот компаније Кувајт Ервејз позвао је старлету Клои Кан и њену другарицу да бораве с њим у кокпиту авиона током лета од Лондона до Њујорка.

Капетан авиона, који је летио са лондонског аеродорма Хитроу у Њујорк позвао је у кокпит бившу порно звијезду. Он је такође изјавио да је за њу поручио шампањац, рекао јој да сједне у његово крило, као и да је испушио 40 цигарета током прекоокенаског лета.

Госпођица Мафија, или, како јој је право име, Клои Кан, качила је фотогафије и видео снимке тврдећи да је ожењени пилот који ради за Кувајт Ервејз молио да види њене груди, као и да се хвалио да је половину стјуардеси одвео у кревет.

Клои је изјавила да је била шокирана његовим понашањем с обзиром на то да је имао 300 људи у авиону. Она је истакла да је била позвана у кокпит од стране стјуардесе када су путници обавештени да могу да скину сигурносне појасеве.

24-годишња Клои, која је одбијена у Х Фактору Британије 2010. због коришћење кокаина и због тога што је наплаћивала 160 фунти за ноћ мушкарцима, питала га је како може да пуши у кокпиту и како се не брине за своје путнике, на шта јој је он одговрорио да је он тај који "поставља правила".

"Показао ми је шта свако дугме значи, закључао је врата и рекао да могу да седим код њега у крилу и носим његову капу. Притисла сам једно дугме, на шта је он одговорио да није важно јер авион лети сам", рекла је Клои која се недавно фотографисала са Новаком, а слику можете погледати овдје.

Клои је иначе милионерка која је зарадила новац захваљујући снимцима на којима изводи стриптиз заједно са својим другарицама. Новац који је зарадила омогућио јој је да направи тоталну транформацију свог лица и тијела.

Позивањем ње у кокпит, пилот је прекршио правила која су настала послије напада 11. септембра, а авионска компанија Кувајт Ервејз се и даље није огласила поводом овог догађаја.

Клои је тренутно у вези са милионером Џоном Грејом (58) са којим живи у вили у Калифорнији. Он је одушевљен успјехом који је она направила, као и да је она особа која ће сигурно оставити трага на овом свијету.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана