Старија ћерка Барака Обаме,Малиа Ен, опробаће се као редитељка

ГС
Старија ћерка Барака Обаме,Малиа Ен, опробаће се као редитељка

ЛОС АНЂЕЛЕС - Старија ћерка бившег америчког предсЈедника Барака Обаме, Малиа Ен, ускоро ће дебитовати као редитељка пројекта у продукцији америчког глумца Доналда Главера.

Старија ћерка некадашњег предсједника САД и прве даме Мишел, Малиа Ен, одлучила је да гради своју каријеру у Холивуду, а вијест о томе недавно је поделио глумац Доналд Главер, када је рекао да ће Малиа радити на краткометражном филму, пренео је магазин Пипл

"Прво што смо учинили било је да смо разговарали о томе да ће она то моћи да уради само једном. Рекао сам јој да је ћерка Барака Обаме и ако сними лош филм, то ће је пратити целог живота", изјавио је Главер.

 Иако је ово први пут да ради као редитељка, ова 24-годишњакиња радила је с Главером на његовој серији "Сњарм". Главер је навео да је она на висини задатка те да је одлична списатељица. Иако је Обамина ћерка није тражила посебне услове за рад.

 Иако она и њена млађа сестра Саша имају поприлично миран живот и не појављују се често у јавности, Малиа се ипак одлучила за каријеру која захтева медијску пажњу. Сестре Обама су изгубиле право на заштиту тајне службе након што је Барак напустио Бијелу кућу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана