Стари заводник од брака бјежи: Љуби 35 година млађу, али на луди камен неће

ГС
Стари заводник од брака бјежи: Љуби 35 година млађу, али на луди камен неће

Глумац Милутин Мима Караџић (68) већ годину и по дана ужива у љубавној вези са чак 35 година млађом дјевојком Наташом Станишић, која му је колегиница.

Наташа је, иначе, глумила у серији “Закопане тајне”, а са Мимом се, како се писало, упознала на снимању. Они су у вези од претпрошле године, али о томе нису јавно говорили.

– Био сам у браку са једном дивном женом са којом сам 1992. године имао свадбу за памћење. Многима је било чудно што о томе нисам говорио, а мој резон је тај да она као особа која није јавна личност и која је послије мене засновала нови живот није дужна да наилази на било какве информације о себи у медијима које би износио њен бивши муж – рекао је Мима недавно.

– Имао сам ту срећу да сам неколико пута у животу доживио ту велику и праву љубав. Није ми био потребан папир да бих им показао да их стварно волим, просто сматрао сам да то не би те љубави учинило већим и бољим – испричао је Мима тада за “Базар”.

Иначе, камера “Блиц” телевизије уснимила је глумца Миму Караџића са његовом дјевојком. Ови моменти приказани су у једној епизоди серијала “Цеца Схоw”.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана