Станијина мама упознала зета

Блиц
Станијина мама упознала зета

Београд - Иако су родитељи Станије и Филипа били против њихове љубавне приче, фармери могу да одахну јер су од истих добили – благослов, преноси “Блиц”.

Манекен је одмах по изласку са имања у Лисовићима разговарао са својим родитељима, а онда и са Станијином мамом.

- Објаснио сам и мојим родитељима и мама Славици, Станијиној мајци, Станијина и моја осећања. Са мојима сам разговарао два сата, а са мама Славицом цео сат. На крају разговора ми је поручила да поздравим моје и изразила жељу да се с њима сретне и упозна. И моји су ми рекли: “Добро, видећемо. Нека изађе и она, па ћемо видети како ће све то бити напољу”, али сада сви навијају за нас - рекао нам је Филип, кога ни написи у новинама ни коментари на друштвеним мрежама нису уздрмали.

Признаје, ипак, да су га од свих коментара забољели само коментари Станијине мајке (како он психички злоставља њену кћерку, да то нису искрена осјећања...).

Станијин брат Сани, који је новог зета донедавно називао „психо”, такође је промијенио плочу.

- Ми као Станијина породица врло радо ћемо се упознати са Филиповом породицом. Он је причао са мојом мајком и мислим да је дечко скроз на месту. Супер ми је и то што он нашу мајку зове мама Славица и не видим разлог зашто њихова прича напољу не би ишла у озбиљном правцу - рекао је за “Блиц” старлетин брат Сани.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана