Станија: Желим да будем дипломата!

Телеграф
Станија: Желим да будем дипломата!

Београд - Старлета из Руме Станија Добројевић озбиљно разматра да уплива у политичке воде, каже да би вољела да буде представник Србије у Америци, док за успјех и каријеру свим дјевојчицама даје рецепт да се скину и слике окаче на интернет, преноси “Телеграф.рс”.

Добројевићева је недавно изјавила да има амбицију да оснује странку и изађе на изборе, а у међувремену је детаљније промислила, те се опредијелила за дипломатију.

- Моје изјаве у вези са политиком јесу тачне, ускоро ћу да дипломирам на економији, и волела бих да будем нешто дипломатски, дипломата, Србија-Америка – изјавила је старлета.

Станија истиче да младе дјевојке треба да се угледају на њу уколико желе да направе каријеру.

- Зашто не бих била узор младима, не пушим, не пијем, не дрогирам се, зарађујем, једноставно могу на много ствари да се угледају… Добро, имала сам те провокативне слике, што увек саветујем девојчицама. Мени је тако негде и кренула каријера, имала самприватне фотографије где сам се пућила у огледалу, излетеле су на интернет, и онда сам рекла, ако већ то постоји, што се не бих сликала и за “Максим”, ЦКМ, “Плејбој” – испричала је Станија, која се недавно вратила са мора.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана