Станија завела и посљедњег фармера: Пред старлетом пао и репер Ша

Блиц
Станија завела и посљедњег фармера: Пред старлетом пао и репер Ша

Београд - Тактика, манипулација или њена природа, тек старлета Станија Добројевић је успјела да заведе готово све фармере, преноси “Блиц”.

Посљедњи у низу старлетиних удварача је репер Ша.

Иако анимозитет према њој није крио од првог дана, замјерајући Панајотовићу што је због ње запоставио и своје другаре... на крају је и сам пао на њене чари.

Након задатка “Свадба”, у којем су као награду добили ноћ у хотелској соби, фризера, масажу и шампањац, Ша је почео да осјећа нешто што до тада није.

- Брате, те ноћи сам скапирао да она има нешто што пре нисам видео и то је много готивно. Свиђа ми се. Не знам шта да радим и глупо ми је због Фиће, али брате, мени треба неко такав. Уз мене може да иде једино јака жена која је притом јавна личност, како би могла да ме капира - повјерио се Ша Мему, који му је рекао да се хемија између њих види, те га савјетовао да “забаци удицу и посматра”.

Станија је успјела још на почетку да под своје стави Еру и Екрема, а сада је са Филипом, с којим иако се стално свађа ипак има најбољи однос.

Он не престаје да је наговара да са љубљења пређу “на нешто конкретније”, међутим узалуд.

- Никада ми се ово у животу није десило. Ја сам увек имао краће везе. Волим те више од твоје мајке - говори јој готово свакодневно манекен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана