Станија остала без посла!

Alo.rs
Станија остала без посла!

Старлета Станија Добројевић вратила се у Србију, јер је добила отказ на мјесту хостесе у коцкарници у Атлантик Ситију, коју је власник морао да затвори због финансијске кризе.

Наиме, да би се извукао из дугова власник је био принуђен да угаси  ланац казина, а сви запослени су услијед тога добили отказ. Српска старлета се тако, попут студената и осталих радника, нашла на улици, па је одлучила да не лута по бијелом свету, већ да се врати кући.

'' Генерално, у Атлантик Ситију економија није више тако добра и банкротирали су многи, пре свега многе коцкарнице у које су уложене милијарде. Што се мене тиче, ја сам у најбољем реду, али не желим више да будем тамо. Од менаџера имам понуду да ме пребаци у Лос Анђелес, али већ преговарам с једном модном кућом у којој се усавршавам да будем фешн менаџер и треба да кренем на обуке у Њујорк. Сада је време да радим нешто што је у вези са мојим звањем дипломираног економисте; рекла је Станија.

Она тврди да није одустала од Америке, та да ће на љето поново отићи тамо трбухом за крухом, а до тада покреће у Србији свој приватни бизнис у дизајнирању круна и производњи органске козметике, преноси Ало.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана