Станија: Много сам поштенија од оних које су закопчане до грла

Блиц
Станија: Много сам поштенија од оних које су закопчане до грла

Београд - Станија се стоички држала свих 110 дана на фарми, а са апстиненцијом је завршила као што је Филипу и обећала, чим се риалити завршио.

Како нам је потврдио старлетин брат Сани, Филип је ноћ послије финала провео код Станије у Новом Саду.

- Оно што обећам, испуним. Нећемо имати секс, водићемо љубав. Али то је наша интима и провешћемо је сами у четири зида. Немојте ме звати да ме питате како је било, јер вам нећу одговорити. Само вам могу рећи да ће се то десити - каже за “Блиц” Станија након што је остала без награде од 50.000 евра.

Она додаје да јој је криво што није побиједила, и да је највећи губитник управо онај који заврши на другом мјесту, као и да је изненађена Мемином побједом.

Упркос томе, како каже, срећна је због љубави која јој се десила.

- Ја сам морални победник, стварно нисам очекивала да ће прво место заузети Мемо, мада признајем да сам у неким тренуцима пред крај имала у глави да могу да победим. Мој адут сам била ја сама, била сам оно што јесам, доследна себи. Мислим да сам добар човек и храбра девојка. Много сам моралнија и поштенија, иако имам провокативне фотографије, него оне што су закопчане до грла – рекла је она.

На питање шта је са дечком ког је оставила да је чека пред почетак риалитија слијеже раменима и каже да није имала план да нађе неког на „Фарми”.

- Шарени и ја смо били у свађи, раскидали смо, мирили се... Рекла сам му да ме чека, али ми се десила љубав. Сви коментари да се Филип и ја не волимо чиста су љубомора, сујета и завист. Уколико, као што је Филип и рекао, останемо заједно наредних годину дана, наравно да планирамо да се узмемо, а и деца иду уз то - каже Станија.

Она је прокоментарисала и да је не дотичу изјаве бројних мушкараца, међу којима је и Љубин дечко Александар Чабаркапа, да су са њом били у вези.

- Никад нисам чула за тог Чабаркапу, снимци о којима прича не постоје, слободно нека понуди да објави негде, да се покаже, али ја знам да то не постоји – навела је старлета.

Како да се скидам међу кравама

За разлику од „Сурвивора”, није било голотиње на фарми?

- Друго је „Сурвивор”, тамо је другачији амбијент: острво, плажа, дивљина... Овде си са кравама и козама и не иде. Ја сам још пре “Фарме” решила да ставим тачку на голотињу јер имам 28 година и сматрам да је то време прошло. Ја сам пример младим девојкама да живе пуним плућима, да путују, зарађују... а када дођу деца, да се онда лепо смире – рекла је Станија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана