Станија и Филип на одмору у Бањалуци: Вјенчање за годину дана

Независне новине
Станија и Филип на одмору у Бањалуци: Вјенчање за годину дана

Бањалука - Тренутно најпознатија регионална старлета Станија Добројевић одлучила је да накратко пређе границу и сврати у Бањалуку како би се одморила од камера и уговорених емисија.

Заједно са својом јачом половином Филипом Панајотовићем и братом Санијем одлучила је да обиђе родбину, а главни разлог је то што је популарна Станија постала тетка једног дјечака. Затекли смо је у фризерском салону док се спремала за дружење са фановима, али је такође била и предусретљива, па је за "Независне" расположено одговарала на питања и сликала се окружена друштвом најмлађих.

- У Бањалуку, прецизније у Дебељаке, ме доводи то што је моја сестрична Драгана добила друго дијете. Дошла сам на бабине, јер сам постала тетка једног малог Николе. Свратила сам и мало да се одморим и да побегнем и од очију јавности тамо. Још смо везани уговором за емисије месец дана након завршетка "Фарме", а након тога идемо на неки одмор што даље, тамо где нас нико не познаје, истиче она.

Такође, планира да се састане и са фановима који су навијали за њу, јер каже да има велику подршку из Републике Српске. Истиче да ужива у Бањалуци и да јој није ни најмање необично без камера.

- Погледај само око мене, ово је лек за душу. Само кад прошетам са сестричином и када сам окружена дечицом, јако ми прија. Човек може мало да се опусти, јер је стално нека тензија. Превелики је притисак, најискреније. У Бањалуци се некако највише осећам као своја на своме и више ми прија енергија ових људи овде. Ипак, враћамо се одмах назад у Србију због обавеза, истиче Станија о којој се прича на све стране, а сама се осврнула и на емисију "Народ пита".

Каже да се у тој емисији, и када нису гостовали, свеједно највише водила полемика о њој и вези са Филипом.

- Знам да нас многи воле, али и да смо некима трн у оку. Дакле, или нас воле или нас мрзе, сматра Станија и додаје да, углавном, нико није равнодушан те се увијек нешто врти око њих.

Наглашава да јој није јасно зашто би их неко мрзио те да јој је мајка казала да се добро показала на "Фарми".

- Рекла ми је да ми неке свађе нису биле потребне, али и да су се многи свађали много више од мене и да ме, генерално, народ воли. Некако највише те приче долазе из новина или са естраде. Казала ми је: 'Шака људи која те мрзи, стварно те мрзи. Не разумем то и волела бих да седнем са њима и да их питам: 'А зашто мрзите Станију?' Мислим да је то зато што много држим до себе, због мог става и пркоса, истиче Станија.

Наглашава да је Филипу и њој сада много љепше и складније те да се више не свађају откако су изашли у цивилизацију.

- Моји су га лепо прихватили, његови мене, наши родитељи су се упознали пред одлазак у Бањалуку. Сада само желимо да уживамо у нашој љубави, не трчимо да се сутра венчамо. Ако све буде у најбољем реду, за неких годину дана очекујте и то, открива старлета и додаје да се не раздвајају те да дефинитивно планирају да узму стан у Београду.

Наглашава да од осталих учесника "Фарме" највише комуницира са Миланом Таротом.

- Што се осталих тиче, трпела сам тортуру, психичко злостављање, трачеве, понела сам титулу и највећег нерадника, највећег фолиранта, да ми је веза лажна, да сам љубоморна на нечију веридбу. Добијала сам све штапиће, била у четири 'Арене', последње две недеље сам била слуга у штали. То је најбољи показатељ колико су ме остали учесници "Фарме", осим Филипа, волели, сматра Станија. Додаје да је пресрећна освајањем другог мјеста, те да је за Србију она побједник, иако је у једном моменту мислила да би могла бити прва.

- Искрено, када је Гоца испала, јер су је много хвалили и била је на неки начин фаворит, и када сам јој угледала леђа, помислила сам: 'Боже, можда ћу ја стварно да освојим то прво место!' Али, све сам опет узимала са резервом, баш због те тортуре и ружних написа у новинама. Волела бих да сам освојила прво место, али не због пара, већ да би се реванширала свима који ме нису волели. Али и овако сам их све испратила, осим Меме, каже она и додаје да у сваком случају не мисли да је нешто намјештено.

Упоређујући "Фарму" и "Сурвивор" наводи да су другачије конципирани.  

- "Сурвивор" је права психофизичка игра. Мораш бити јако спреман физички, гладан си и бориш се за храну. Ја када сам гладна нервозна сам па ме свака ситница више иритирала. 'Фарма' предуго траје, та три и по месеца су чиста психолошка игра са 24 различита профила и карактера људи, сталне свађе и то треба издржати. Било је чак 20 психолога који су нас пратили како би стално убацивали неке "коске" и изазивали свађе. И њих смо победили. Тамо треба остати нормалан, сматра Станија.

Када су планови за будућност у питању, каже да планира да се оствари као мајка те да има породицу и посао, али прво треба да дипломира. Наводи да спрема пројекат на јесен са Филипом, али није жељела да открије о чему се тачно ради.

- Остаће нешто везано за медије, али у много озбиљнијем светлу и на много вишем нивоу, а не да се више сликам за насловне стране "Maxima", "Playboya" и слично. Можда се и обнажим или будем у купаћем костиму неког магазина, али за много већи уговор. Ако понуде, рецимо, 100.000 евра - тај рад, закључује Станија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана