Стана Катић крива за развод Барбре Стрејсенд

hot.hr
Стана Катић крива за развод Барбре Стрејсенд

Чувена глумица и пjевачица Барбра Стрејсенд и Џејмс Бролин наводно се разводе, а за све је крива прељубничка афера Џејмса и канадске глумице српских кориjена Стане Катић.

Иако нема доказа да је било нешто више од флерта међу њима, Барбра Стрејсенд је оптужила свог седамдесеттрогодишњег супруга Џејмса Бролина за прељубу са канадском глумицом српских коријена, тридесетпетогодишњом Станом Катић и пар је сада пред разводом, пишу страни медији.

"Барбра се осjећа издано, јер је Џејмс изјавио да више не жели да буде у браку с њом. Ситуација се погоршала кад је до Барбре стигла информација да је њен супруг флертовао са Станом. Уз све то, открила је и да је Џејмс варао своју бившу супругу. Чини се као да уопште не познаје мушкарца с којим је у браку 15 година", изјавио је неименовани извор – "Џејмс је хтио да се дистанцира од Барбре, а његов рад на серији Castle, у којој глуми Стана, само је погоршао ситуацију."

"Истина је да је Џејмс флертовао са Станом, он је једноставно такав, али Барбра се пита шта је ту још било. Џејмс је стално хвалио Стану. Говорио је да је интелигентна и лијепа те да је уживање радити с њом. Кад га је Барбра оптужила да је вара са Станом, он јој је одговорио: 'Не буди смијешна’", каже извор.

Извор додаје да се Барбра и Џејмс много свађају, али највише због оптужби за прељубу.

"Њихов брак је на климавим ногама и чини се да би развод могао бити једина опција", закључује неименовани извор близак пару.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана