Сталоне злостављао полу-сестру?

Агенције
Сталоне злостављао полу-сестру?

Славни акциони глумац Силвестер Сталоне је прије 16 година физички злостављао своју полу сестру Тони-Ен Филити, тврди њен син Ед, док Сталонеова мајка објашњава да се Тони-Ен дрогирала и уцјењивала славног глумца.

Према писању Њујорк поста, глумац је крајем 1980-их, када је био на врхунцу каријере, дао два милиона долара и мјесечно уплаћивао 16.500 долара својој полу-сестри Тони-Ен која му је пријетила да ће му уништити каријеру.

Тони-Ен је умрла лане у 48. години од рака плућа, а причу о злостављању у јавности је изнио је њен син Ед.

Огласила се и Сталонеова мајка Џеки која је казала да се Тони-Ен дрогирала, да је била зависник од лијекова и да је дневно пила 65 таблета оксикодона.

"Пријетила је Силвестеру, али је то била само уцјена. Била је љубоморна на његову славу", објаснила је она, наводећи да је њен син у то вријеме био јако популаран, те су му адвокати савјетовали да јој да новац како би је ућуткао.

"На жалост, познате личности, политичари и врхунски спортисти су често жртве уцјене чланова својих породица или сарадника који покушавају да од њих извуку новац", прокоментарисао је Сталонеов портпарол за "Њујорк пост".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана