Шта су Џек и Мерил радили у приколици?

Aгенције
Шта су Џек и Мерил радили у приколици?

У биографији Џека Николсона откривени су детаљи о глумчевој зависности од хемијских супстанци, борби са килограмима, али и интимни детаљи о сексу са славном глумицом Мерил Стрип када су заједно снимали филм.

У биографији глумца под називом "Николсон", која ће бити објављена данас, откривени су детаљи о афери славног глумца и глумице Мерил Стрип на снимању њиховог заједничког филма "Ironweed" 1987. године.

Биографију је писао Марк Елиот, који тврди да су Џек и Мерил имали аферу током снимања филма и да су на сету у току снимања филма "Ironweed" имали секс у приколици.

Мерил и Џек упознали су се још 1985. године, глумац је у то вријеме био у вези са својом великом љубављу, глумицом Анђеликом Хјустон, коју је наводно варао са такође глумицом Вероником Картврајт.

Још тада се спекулисало да су се Николсон и Мерил зближили, али су они те тврдње демантовали. Међутим, на снимању филма "Ironweed" почело је све више да се говори о њиховој романси.

Након свега, они су остали пријатељи, а Џек је када је Мерил Стрип преузимала Оскара 2004. године рекао како је она за њега савршена и да је воли много.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана