Шта се крије иза развода Анђелине и Торнтона?

Aгенције
Шта се крије иза развода Анђелине и Торнтона?

Глумац Били Боб Торнтон коначно је проговорио о браку са Анђелином Џоли, али и о разлогу њиховог растанка, рекавши како је то само његова кривица будући да је мислио како није довољно добар за њу. Све то је било изазвано његовом великом несигурношћу у себе.

Анђелина и Били били су у браку од 2000. до 2003. године и за те три године било је тешко одржавати брак, према ријечима Билија, због сталне раздвојености и љубоморе изазване одсуством глумице.

Били Боб Торнтон је за магазин "The Sun " рекао како је тешко када сте стално одвојени од своје жене и далеко од своје куће.

"Када сте глумац, било какав филм да снимате, бићете одвојени од породице минимум шест мjесеци", рекао је глумац и навео један примjер из живота када је снимао филм "Monster’s Ball " у којем глуми експлицитне сцене са глумицом Хале Бери:

"На снимању филма са Хале Бери, једном од најсексепилнијих жена на свијету, глумили смо врло експлицитне сцене. Тај дан сам се чуо са својом супругом и она ме је питала шта сам радио? Ја сам јој рекао:’ О, радио сам сцене секса са Хале’, а она ме пита да ли сам је стварно додиривао. Па, наравно да јесам,таква је сцена", објаснио је глумац.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана