Шта се крије иза доласка Џулије Робертс у Београд?

Novosti.rs
Шта се крије иза доласка Џулије Робертс у Београд?

Београдске улице ових дана су попут Холивудске стазе славних, јер по њима ходају неке од највећих свjетских филмских дива данашњице - Џулија Робертс и Деми Мур. Обије су у српску престоницу дошле у тајности, без званичних протокола или организованих пријема и обилазака.

Док је Деми Мур своју приватност и разлог доласка успјела да сачува од београдских фото-репортера и новинара, који су јуче добро стратешки постављени по цијелом граду покушавали да "улове" холивудске звијезде, Џулија као да се није ни трудила то да учини. У петак и суботу комотно се шетала центром града у друштву свог супруга, филмског радника Данијела Модера, њихове ћерке Хазел и синова Финеја Волтера и Хенрија Данијела.


Управо је Модер разлог због кога су у Београду. Он ће бити директор фотографије филма "Ибица", чије снимање почиње за пар дана у Београду, а потом се екипа сели у Сплит. Романтична комедија у режији Алекса Ричанбаха, са радним називом "Заљубљена у ди-џеја", снима се за "Нетфликс", а међу продуцентима је и славни глумац Вил Фарел. У главној улози је атрактивна Џилијан Џејкобс, чији лик у филму са двије другарице креће на путовање у потрази са славним ди-џејем. Занимљиво је да у кратком опису филма стоји да су другарице у Барселони и на Ибици, па локације за снимање ни мало не чуде - Београд ће "глумити" Барселону, а Сплит Ибицу.

Славна породица Робертс - Модер у недјељу се није појављивала у јавности. Запослени у хотелу на Студентском тргу дужни су да чувају приватност својих гостију, пишу "Новости".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана