Шта је то постидjело Адријану Лиму? VIDEO

tracara.com
Шта је то постидjело Адријану Лиму? VIDEO

Бразилска манекенка Адријана Лима гостовала је у емисији и постидjела се када је водитељ рекао да је била најпознатија дjевица на свијету.

Једна од најљепших жена на свијету, тридесетдвогодишња Адријана Лима дала је интервју за HuffPost Live. Лима је рекламирала Амазон храну и пиће, као њихово заштитно лице, али је и одговарала на питања о свом приватном животу. Нека од питања новинара и није очекивала.

Анђео бренда Victoria’s Secret није знала како да реагује када ју је водитељ Марк Лејмонт Хил питао како се одлучила на то да буде дjевица до 27. године. Адриана је почела да се смијеје и питала га: "Стварно ћемо причати о томе? Да ли ти причаш тако са дјевојкама? Питаш их да ли су дјевице? Црвеним због тебе. Ја сам стидљива и сад се тресем". Затим је одговорила да је то била њена одлука и да свако треба да се држи онога у шта вјерује, а она је жељела да невина уђе у брачне воде.

Водитељ је признао да је љубоморан на њеног мужа, као и милиони других мушкараца, и питао је чиме је освојио супруг Марко Јарић.

"Упознали смо се преко заједничког пријатеља у Лос Анђелесу. Он је веома паметан и духовит, засмијава ме и прави је спортиста. Потребно је вријеме да упознаш некога када клинкнете и када се заљубите".

Погледајте како је изгледао дио интервјуа.


Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана