Шта је то Милан Поповић тражио од Северине?

B92
Шта је то Милан Поповић тражио од Северине?

Њихова судска рочишта подједанко интригирају као што су то чинили и као пар. Северина Којић и Милан Поповић послије годину и по дана сусрели су се на суду. Додуше, како преносе хрватски медији, нису се ниједном погледали.

У овом спору Поповић тражи да њихов син Александар (4) живи с њим, тражи и да Северина плаћа 3.500 куна алиментације (око 500 евра), као и да дјечака пјевачица виђа сваке друге недјеље од сриједе до недјеље.


Медији нису пропустили да се више баве ко се с ким љубио, грлио, пио кафу... Она је дошла са супругом, он са адвокатом Елеонором Катић. Били су хладни и резервисани једно према другом, али расположени.

Поповић је до сада увијек долазио на вријеме на суд, а Северина је до сада увијек слала адвокате. Сада је морала да дође на саслушање.

"Поповић и Северина сједили су испред суднице једно насупрот другог. Били су окружиени адвокатима и нису се ни погледали. Концентрирано су чекали почетак рочишта. Обоје су били добро расположени. Рочиште је трајало сат времена, а испред суднице опет је стајао правосудни полицајац. Судија је одложила саслушање због подизања кривичне пријаве против Поповића", рекао је неименовани извор из суда, а пренијели су медији.

Поступак је иницирало Одјељење криминалистичке полиције у Загребу због пријаве да је покушао да Северини одузме дијете, као и због поступка одузимања боравишта Поповића. Северина је недавно Поповића пријавила полицији јер јој није вратио дијете према судском договору. Тада је тврдила да десет дана није знала гдје јој је син.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана