Шта је све краљица Елизабета забранила Кејт Мидлтон?T

Танјуг
Шта је све краљица Елизабета забранила Кејт Мидлтон?T

Кејт Мидлтон, супруга принца Вилијама, мора да се повинује низу строгих заповијести када је ријеч о њеном одевању и општем изгледу.

Наводно је краљица Елизабета II лично саставила листу правила која је принцеза дужна да испуњава приликом појављивања у јавности.

У свакодневном животу, војвоткиња од Кембриџа је приморана да поштује неколико забрана, те тако не сме никако да носи лак "нападних", "вулгарних" боја и ципеле са платформом, које она иначе јако воли.

Панталоне су јој дозвољене само у изузетним, вечерњим часовима, а хаљине и сукње не смеју да откривају кољена. Најлон чарапе су обавезне, и зими и љети без изузетка.

Млада принцеза је у обавези да посебну пажњу посвећује коси и обрвама, али су јој екстензије и праменови најстроже забрањени.

Када је ријеч о аксесоарима, Вилијамовој супрузи није дозвољено да носи бижутерију, већ искључиво накит краљевске породице. Ташну може да носи у руци или у нивоу лакта, али никако на рамену.

Премда се Кејт Мидлтом углавном придржава ових правила, дешава се и да их ту и тамо прекрши, што јој њени поданици брзо опросте, али вјероватно не и Вилијамова бака.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана