Шта је Мелина говорила прије годину дана о љубави са Харисом Џиновићем?

GS
Foto: Glossy

Харис и Мелина Џиновић донијели су одлуку да се разведу након 22 године брака из којег су добили двоје дјеце.

Њих двоје вјенчали су се прије десетак година, иако су тада већ увелико имали дјецу. Међутим, вјенчање им није било приоритет. Она је у емисији "Goca show" прошле године говорила о браку и том приликом истакла да папир између двоје људи не мијења ништа.

"Ми смо све цап, цап, цап. И за мој карактер је то најбоље. Феноменално је што је било једно дете за другим, све се тако лепо сложило, како треба да буде. Хари је увек говорио: 'Неће мени чико у општини рећи сад сам ја венчам, ја ћу рећи кад сам ја венчан'. И то је код њега било тако, ја сам мало била збуњена, али није ми било ни нелогично, брзо је дошла трудноћа и рекох хајде, нема везе. И све као сад ћемо, сад ћемо, али живот иде. Кад се одлучите да сте венчани, ви сте венчани. Ми смо од првог дана живели, ја сам од првог дана користила то презиме и то ми је тако било природно. Презивала сам се Галић. Ја сам то презиме осећала као своје. И опет на крају то потписивање, осим те журке, није значило никакву промену у нашим животима",  причала је Мелина и додала:

"Ја волим традицију, празнике, венчања, све је то дивно, али ми смо доказ за то да то не мора да буде по том временском плану. Не мора да буде и никада, а може да буде све како треба да буде."

На питање Гоце Тржан да ли неке жене желе да се "осигурају" када потпишу папир за склапање брака.

"Неким женама би сметало да се не венчају одмах. Не знам чему то, то није никаква сигурност. То не значи ништа. Потписан брак је само проблем у случају развода. Како се треба живети, ако се не живи у браку? Потпис је глупост. Ја сам у овој недељи потписала 900 ствари и да сам потписала брак, било би ми само једна ствар у тих 900 ствари. Шта тај потпис значи, осим формалног чина где сам ја отишла и заменила те документе и то презиме? Шта? Људи верују у малер, пех?", сматра модна креаторка.

"Да ли љубав нестане када се папир потпише?", гласило је питање за Мелину, те се она тада дотакла потенцијалног развода од Хариса.

"Многи би волели да љубав нестане само потписом. Љубав не може да упропасти, нити да одржи никакав потпис, то је само између двоје људи. То је нека енергија која док траје, траје... Сви у највећој заљубљености свашта обећавамо. Људе не треба држати као таоце зато што су нешто потписали, ја то не бих никад урадила. Ја мислим да ми каже да хоће развод не бих преживела, не бих стигла да реагујем од шока. Не размишљам о тим стварима",  поручила је она, преноси "Блиц".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана