Шта ће Џенифер рећи на нови потез Анђелине?

hot.hr
Шта ће Џенифер рећи на нови потез Анђелине?

Прво јој је узела мушкарца, а сада одлази на омиљена мјеста Џенифер Анистон. Анђелина Џоли и Бред Пит се одмарају у најомиљенијем хотелу Џенифер Анистон и то управо на иницијативу Анђелине. Чак су резервисали апартман у којем иначе одсједа Џенифер.

Глумица Анђелина Џоли узела је ствар у своје руке и резервисала апартман за њу и Бреда Пита у најомиљенијем хотелу Анистонове.

Славни пар се пријавио у хотел "Sunset Tower" у Холивуду у уторак, 27. августа, а чак спавају у апартману у којем ноћење кошта двије и по хиљаде долара и у којој иначе одсједа и Бредова бивша супруга.

Анђелина је све организовала, а иако иначе иду у Бредове омиљене хотеле "Four Seasons " или "Bel Air", овај пут се Анђелина одлучила за "Sunset Tower".

Упућени извори тврде да би овај Анђелинин потез мога да повреди Џенифер кад сазна и да ће бити увjерена и то да овај избор није случајан.

Анистонова никад није крила да обожава стари холивудски шарм овог хотела и његова је редовна гошћа и воли да буде у апартману 1502, који је Анђелина резервисала.

"Анђелина дефинитивно зна да је ово омиљено мjесто Џенифер Анистон", тврди извор.

Пар иначе одмара од своје дjеце, а Анђелина је још прије говорила о потреби да она и Брад проводе квалитетно време заједно.

"Морате да се побринете да понекад имате оно вријеме кад нећете бити мама и кад нећете бити тата. Најважније је да волите своју дјецу, али исто тако морате бити фокусирани једно на другу како би били повезани. А кад сте повезан и јак пар, то је и за дјецу боље", сматра Анђелина.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана