Шта би Џенифер Лоренс забранила на телевизији?

Aгенције
Шта би Џенифер Лоренс забранила на телевизији?

Млада глумица, Џенифер Лоренс грози се емисија у којима се исмијева нечији изглед и забранила би да се у медијима неко назива дебелим.

Оскаровка Џенифер Лоренс и раније је говорила о нереалним очекивањима која се постављају женама у Холивуду када је ријеч о изгледу. Сада је гостујући код водитељке Барбаре Волтерс оштро критиковала медије који се ругају гојазним особама.

"Зашто је понижавање људи смешно? Понекад и ја то радим. Сви смо то барем једном урадили", рекла је звијезда. "Мислим да би медији требало да преузму одговорност за утицај који имају на млађе генерације дјевојака које гледају такве емисије, опонашају начин разговора и уче како да буду кул. Када је постало смијешно ругати се дјевојци која носи ружну хаљину? И та ријеч 'дебела'! Мислим да би требало да се забрани њена употреба на телевизији."

Џенифер такође сматра да не би требало да постоје двоструки стандарди у медијима, па ако је приказивање цигарета и секса, као и псовање забрањено, онда би и називање особа "дебелим" такође требало да буде забрањено.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана