Српски глумци у наставку Секса и града

Агенције
Српски глумци у наставку Секса и града

Серија "Секс и град", која је преточена и у филм, и то у два наставка, била је изузетно гледана и побрала многе симпатије, посебно припадница њежнијег пола, а ускоро ће сви љубитељи лудих авантура четири пријатељице моћи да уживају и у трећем дијелу филма.

Највеће изненађење у вези са снимањем овог филма је то што ће и Србија бити уплетена у овај пројекат, јер ће, како наводи један таблоид, британски глумац и продуцент Макс Рајан доћи у Београд да би изабрао глумце за ово остварење.

Он је тумачио улогу љубавника Саманте Џонс у другом дијелу "Секса и града", са којом се упознаје у Абу Дабију, а сада ће одлучити којих десет глумаца из Србије могу испратити епизодне улоге у трећем дијелу.

- Максов долазак очекујемо почетком фебруара и све је спремно за кастинг. Кад дође, детаљно ће нам објаснити шта очекује од српских глумаца, значи за које ликове ће овдје направити избор. Рајан је један од продуцената трећег наставка и ово је велики комплимент за Србију - рекао је извор близак продуцентској кући која ће снимати филм.

На официјалном "Инстаграм" профилу Макса Рајана постављена је и фотографија на којој је Србија, а у опису је написао: "Сљедеће одредиште".

Ово је несумњиво велики изазов за српске глумце, а тек ће се видјети коме ће све припасти улоге у наставку популарног филма.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана