Српски глумац открио како је због улоге у новом Бјелогрлићевом филму драстично смршао

GS
Foto: Instagram

Млади српски глумац Јован Јовановић дио је екипе филма "Чувари формуле" који је режирао Драган Бјелогрлић, а открио је како је за ову улогу морао драстично смршати.

Јован је на Инстаграму подијелио фотографије на којима позира с колегама Андријом Кузмановићем и Бранком Јанковићем, а у фокусу је контраст њиховог физичког изгледа.

Наиме, Јовановић је у односу на колеге видно мршавији, а прије премијере филма у Београду казао је да је изгубио 17 килограма.

"Кренуо сам са 96 и завршио са 79 килограма. Два и по мјесеца је трајала борба да смршамо. Након посљедњих сцена смо отишли на обилни доручак. Од тог тренутка нисам престао да једем. Сада имам 23 више него на снимању", казао је, преноси Кликс

Такође,  испод фотографије се нашалио како су Јанковић и Кузмановић "преузели све његове оброке током припреме за 'Чуваре формуле'".

Радња филма "Чувари формуле" прати групу научника у Институту Винча, који у јеку хладноратовске кризе спроводе тајни пројекат који предводи професор Драгослав Поповић.
Стицајем непредвиђених околности, они бивају изложени смртоносној дози зрачења, због чега их југославенска тајна полиција одводи на лијечење у Клинику Кири у Паризу. Јован је тумачио лик једног од три озрачена студента.

Филм је премијеру имао на Лоцарно Филм Фестивалу, а приказан је и на овогодишњем Сарајево Филм Фестивалу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана