Фаворит за српског представника на Евровизији запрепастио пролазнике: Умјесто пса прошетао јастога

ГС
Foto: Инстаграм

БЕОГРАД - Luke Black, фаворит за представника Србије на Евровизији, уочи такмичења за српског представника, одлучио је да на себе привуче сву могућу медијску пажњу.

Контроверзни поп пјевач, чије је право име Лука Ивановић је током шетње Београдом успјешно одржао екстравагантни перформанс, јер је на узици умјесто пса прошетао јастога.

На срећу, не ради се о живом јастогу, него о играчки коју је Луке извео у шетњу јер је јастог, каже, његов симбол, па је са тим симболом позирао и на фотографији којом је представио своју пјесму "Само ми се спава" са којом се такмичи на избору за одлазак на Евровизију, преноси Б92.

"Мислим да је симболика јастога доста отворена за интерпретацију.. Јастог није имао неку претерану сврху на почетку, али често као уметници радимо ствари којих нисмо свесни и узимамо неке референце које смо прикупили у току свог стваралаштва и поштовања уметности и које можда и не видимо да смо пренели на платно, или у песму или фотографију. И онда уз помоћ људи који су уједињени и њихових интерпретација ми нешто учимо о себи. Тако да дефинитивно могу рећи да је јастог симбол регенерације", појаснио је за Zoomer.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана