Српски анђео у британском филму

Глас Српске
Српски анђео у британском филму

Манекенка Данијела Димитровска (21) почела је снимање енглеског филма "In the night".

Снимање филма почело је прошле недјеље у Београду, а Димитровска глуми дјевојку која пати од несанице. Викторијин "анђео" у филму игра главну улогу поред британског глумца Бена Олдриџа, а редитељ је Ивана Бобић.

Данијела је једно од заштитних лица престижне куће "Викторијас сикрит" која производи доњи веш, а уговор са престижном кућом потписала је послије бројних кастинга. У свијет моде крочила је побједом за "Елитово" лице године још 2004. године, а сада је раме уз раме са љепотицама као што су Хајди Клум, Aдријана Лима, Дауцен Крус и многе друге.

Лијепа бринета недавно је открила да је морала косу, тен и тијело да доведе у беспријекорно стање да би прешла праг "Викторијас сикрита".

- Коцкице су се поклопиле и добила сам уговор. Одмах сам јавила породици радосне вијести - изјавила је Данијела.

Поред престижног уговора Данијела је остварила и многе друге пословне успјехе, међу којима је и снимање рекламе за нови парфем куће "Ив Сен Лоран" са француским глумцем Венсаном Каселом. Сада ће се, ево, опробати и као глумица.

Српску манекенку ангажовала је и британска креаторка Стела Мекартни за заштитно лице своје најновије колекције за "Aдидас". Кћерка легендарног Пола Мекартнија је за Данијелу рекла да је "прелијепа, урбана, јака млада жена".

Данијела се половином августа у Њујорку вјерила са водитељем и музичарем Огњеном Aмиџићем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана