Српске звијезде код либијског диктатора

Глас Српске
Српске звијезде код либијског диктатора

Крвопролиће које се данима шири Либијом, а у коме се пуковник Моамер ел Гадафи бори против демонстраната како би се одржао на власти, шокирало је и представнике естрадног неба Србије који су имали ту част да упознају једног од најконтроверзнијих лидера данашњице. Међу онима који носе лијепа искуства је Оља Карлеуша.

- Били смо смештени у ексклузивном хотелу у Триполију, а мом првом сусрету са Гадафијем претходио је још већи стрес јер смо прошли ригорозну контролу пре сусрета са њим, а ја сам онда успела да закасним на тај чувени пријем под раскошним шатором јер сам пропустила превоз - каже Карлеуша.

Ипак, како додаје, стигла је на вријеме да се рукује са Моамером ел Гадафијем и тада је стекла утисак да је он једна веома коректна особа.

- Веома сам изненађена ситуацијом у Либији, јер ми Гадафи није дјеловао као човек који сије страх - каже Карлеуша.

И њен колега Маринко Роквић, који је са сином Николом такође био Гадафијев гост, дијели исто мишљење и исту изненађеност дешавањима у Либији.

- Сећам се да смо прошли ригорозну контролу пре сусрета са Гадафијем, одузели су нам и наочаре за сунце. Међутим, када је Моамер ел Гадафи организовао прославу у једном великом шатору, руковао се са свих 80 људи који су били ту, укључујући и мене. Деловао ми је као веома пријатан човек, а сад чујем да на народ шаље војску и у потпуном сам шоку - каже Маринко.

Када је прије четири године Никола Роквић са оцем гостовао код Моамера ел Гадафија пјевао му је на уво "О соле мио" и тако одушевио лидера.

- Невероватно је оно што сада чујем о Гадафију, уопште не верујем да на народ шаље плаћену војску, ако је то истина, онда је за сваку осуду. Сећам се да је требало нешто да отпевам, па сам на уво без музике певао "О соле мио". Било је занимљиво и он ме је похвалио - рекао је Никола.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана