Српске старлете освојиле свијет ФОТО

Агенције
Српске старлете освојиле свијет ФОТО

Жене са наших простора увијек су биле међу најљепшим и најсексепилнијим женама свијета. Неке од њих су задивиле читав свијет.

 Занимљиво је да неке од најатрактивнијих свјетских еротских икона имају српске гене, а често у својим интервјуима то и истичу. О њима сте често читали и гледали сте их на црвеном тепиху. Ове глумице, порно глумице, старлете, манекенке прославиле су се углавном у Холивуду. Изабрали смо пет најпознатијих.

Коко Ти
Право име славне америчке старлете Коко Ти је Никол Натали Мероу. Рођена је 1979. године и удата је за репера Ајс Тија. Данас спада у прву лигу америчких старлета. Са поносом истиче да је њена бака била Сркиња и да је облине и љепоту наслиједила од ње. Своје поријекло Коко је открила новинарима на промоцији серије „Закон и ред” у Монте Карлу, у којој глуми њен супруг кога је тврди научила све о српско-хрватским односима. Коко сваког четвртка на својој интернет страници поставља своју нову голишаву фотографију и има преко милион фанова.

Ана Александер
Ана Катарина Стојановић, како је право име Ане Александер, је једна од нових српске глумачке узданица у Холивуду. У филму Драгослава Лазића „Секула се опет жени”, се појавила голих груди иако је имала само 15 година. У САД се прославила прије двије године захваљујући еротским сценама, на ивици порнографије у серији “Chemitry” у кој глуми детективку.

Стоја
За порно звезду Стоју која ради под умjетничким именом Stoya Doll, свијет је сазнао када је била у вези са Мерилином Менсоном. Стоја је само дијелом Српкиња, пошто има и шкотске и порториканске гене. “Моје име долази из мог српског порекла. Моја бака Српкиња се тако звала и заслужна је за моје умјетничко име”, каже Стоја. Стоја је освојила АВН (порно Оскар) за најбољу нову глумицу у индустрији.

Ивана Божиловић
Рођена у Београду 1977. године, Ивана је као тинејџерка отишла да живи у САД. Радила је као модел и водитељка на “Spike TV”. Водила је емисију “Hotline”. Дебитовала је на филму 2000. године. Било је то остварење “100 дjевојака” у којој глуми дjевојку Рене, “мамитељку грудима”. Удала се 2005. за богатог насљедника империје аутомобилских гума, Ендјуа Фајерстона.

Арија Ђовани
Она је велико име у порно индустрији. Рођена је у Калифорнији. Отац јој је Србин, а мајка Францускиња. Студирала је биологију у Сан Дијегу. Од 1999. године започела је да ради као модел. Њене порно фотографије су направиле велики успјех на интернету. Снимила је неколико финансијски успјешних порно филмова. Била је у браку је са гитаристом групе Мерилин Менсон, Џоном Лоријем до 2006. године.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана